Очільники Верховної Ради нарешті наважилися на «героїчний» вчинок:

на 524 день повномасштабної агресії Росії …можуть ВІДКРИТИ народу інформацію про діяльність депутатів і Комітетів!

Нагадаю, що ми у свій час зробили нормою оприлюднення інформації про діяльність кожного депутата: його відвідуваність, голосування, законопроекти, помічників тощо. Подібна інформація також оприлюднювалася і на сайтах Комітетів.

Однак нинішні керівники ВР та їхня більшість, відібрана за унікальним принципом «соціального ліфта» та навчена у знаменитій Трускавецькій школі парламентаризму, більш як півтора роки тому вирішила засекретити ВСЮ інформацію про діяльність ВСІХ депутатів і ВСІХ комітетів.

Нині коли повна довіра до ВР складає від 5 до 7.7 відсотків, а парламентського обличчя «Слуги народу» відповідно Стефанчука – 5,3 і Арахамії – 2.9 відсотків – народу вирішили таки повернути право на інформацію про діяльність депутатів.

Тож днями «великі таємниці» депутатів, які у воєнний 2023 рік успішно освоюють майже 3 мільярди наших бюджетних коштів, а їхні партійні вожді ще й майже мільярд з бюджету на свій піар стануть відомі народу…

Також дізнаємося прізвище унікальних помічників депутатів, для яких у 2023 праці передбачили місячний фонд оплати праці у 78 тисяч гривень.

Чекаємо…

Блог Миколи Томенка