Варто б нам нині не рахувати ТРИВАЛІСТЬ ОПЛЕСКІВ в Конгресі США, а почати знищувати КОРУПЦІЮ на митниці й податковій, хабарництво у всій системі владі, невігластво посадовців та дурний псевдо-піар на війні.

От читаю захоплені дописи про те, як стоячи вітали ЗЕЛЕНСЬКОГО в Конгресі США. Ви мабуть здивуєтеся, але не менш щиро конгресмени вітали і ЮЩЕНКА після Помаранчевої революції та ПОРОШЕНКА після Революції ГІдності. І не факт, що Зеленський в цьому був перший.

Але згодом виявилося, що аванс сподівань на творення нової некорупційної, правової і сильної України був, м‘яко кажучи, перебільшений.

Так і нині твориться міф, що так захоплено вітають виключно президента, хоча насправді щиро вітають, передовсім, УКРАЇНУ, її героїчні ЗСУ та мужній НАРОД!

Тож зупинимо цю неадекватну політичну арифметику марнославства та вимагатимемо не лише пафосних слів в США, й а реальних справ від усіх владців у воюючій країні.

Скажемо неприємну правду про те, що під час кровопролитної Війни і на тлі ВИЖИВАННЯ людей:

– вся владна рать від Верховної до міської в Києві під шумок утаємниченості воєнного стану збільшила видатки на себе і своїх помічників, при цьому забувши про укриття і генератори;

– забудовна мафія купила у влади право на тотальне заробітчанство й повну безконтрольність;

– місцева влада продовжує хитро «волонтерить» на гуманітарній допомозі;

– депутати ЗАБОРОНЕНИХ партій досі з МАНДАТАМИ і вже стали частиною нової парламентської владної більшості;

– очищення України від московської церкви визнано не на часі…

Тож, ДЯКУЄМО дружньому американському народові, але СПОДІВАЄМОСЯ лише на рідний УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД.

РАДІЄМО появі навесні установки Patriot, але точно знаємо, що без ГЕРОЇЗМУ ЗСУ і ПАТРІОТИЗМУ всього нашого НАРОДУ російську орду вбиць, гвалтівників і мародерів терористичного режиму військового злочинця Путіна не перемогти!

Менше політичних ілюзій та романтизму, більше вимогливості та прагматизму!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА

Блог Миколи Томенка