Сьогодні Європарламент розглядає і ,переконаний, ухвалить рішення щодо визнання Росії державою – ТЕРОРИСТОМ. До цього подібні рішення ухвалили в ПАРЕ та на парламентській асамблеї НАТО.

З огляду на це та враховуючи той історичний факт, що 26 листопада – Україна вшановує 90-ті роковини Голодомору-геноциду, пропоную нашій владі активізувати дипломатичні та геополітичні зусилля щодо ВИЗНАННЯ Голодомору 1932-33 років ГЕНОЦИДОМ українського народу.

Нагадаю, що нині на державному рівні визнали і засудили політику геноциду в Україні здійснену радянським режимом Сталіна:

Естонія, Австралія, Канада, Угорщина, Ватикан, Литва, Грузія, Польща, Перу, Парагвай, Еквадор, Колумбія, Мексика, Латвія, Португалія, США, Чехія, Бразилія.

Вшанували пам’ять жертв Голодомору на міждержавному рівні:

ООН, ЮНЕСКО, ОБСЄ, ПА ОБСЄ, ЄВРОПАРЛАМЕНТ, ПАРЕ;

на державному рівні:

Аргентина, Іспанія, Чилі, Словаччина.

Як бачимо, досі не визнали та не засудили політику геноциду в Україні, здійснену радянським режимом Сталіна, більшість країн ЄВРОСОЮЗУ, які сьогодні назвуть сучасну Росію державою-ТЕРОРИСТОМ.

Тож нині вкрай важливо переконувати наших союзників із ЄС, особливо Німеччину, Францію, Італію…в рік 90-х роковин Голодомору-геноциду та в умовах здійснення політики геноциду щодо сучасної України та її народу ВИЗНАТИ і ЗАСУДИТИ злочинну діяльність проти українського народу та людяності,  як радянського терористичного режиму Сталіна так і російського терористичного режиму Путіна.

Бо ЗЛО завжди повертається, якщо воно не ЗАСУДЖЕНО і не ПОКАРАНО!

Доведено Путінською Росією.

Блог Миколи Томенка