От СБУ затримала чергового слугу Путіна – депутата Черкаської міської ради і помічника народного депутата від ОПЗЖ.

Нагадаю, що за результатами парламентських виборів-2019 було обрано 37 народних депутатів від партії Медведчука-Путіна;

за результатами місцевих виборів депутатами від партії кума Путіна – ОПЗЖ стали 3 881 депутат.

Навіть в столиці України кияни обрали до Київради 12 фанатів “російського світу”.

До сьогодні депутати Верховної Ради з ОПЗЖ отримають зарплати і депутатські доплати, мають до 30 помічників і щонайменше 3-х помічників на бюджетному отриманні.

Кожен депутат Київради від ОПЗЖ отримає із бюджету Києва мільйон гривень в рік на свою депутатську роботу і 40 тисяч в місяць на 2 помічників.

Депутати на місцевому рівні від партії слуг Путіна обіймають сотні посад, що фінансуються із бюджету. Я вже мовчу про СОТНІ МІЛЬЙОНІВ гривень бюджетного фінансування, які отримала ОПЗЖ за період 2019-22 років на пропагування “російського світу”.

Звісно, Ви зауважите, що більшість із них вже вийшли із партійних фракцій ОПЗЖ, але ж на 24 лютого 2022 року вони ВСІ як БАГНЕТИ захищали генеральну лінію партії кума Путіна!

Інформую, що з моменту рішення РНБОУ про призупинення діяльності ОПЗЖ пройшло вже майже 5 місяців, а Верховний Суд досі не ухвалив остаточного рішення про її заборону.

Ще сумніша новина про долю урядового законопроекту щодо наслідків ухвалення судом рішення про заборону політичної партії та відповідно статус депутатів місцевих рад. Цей законопроект від 20 червня, який дає можливість ПОЗБАВАТИ МАНДАТІВ депутатську армію СЛУГ Путіна ще досі не розглянув навіть профільний Комітет?!

І от цікаво дізнатися імена ВЛАДНИХ АДВОКАТІВ в офісі Президента, керівництві ВР, судовій владі багатотисячної депутатської армії слуг Путіна, які досі використовують свій статус і продовжують отримати кошти із бюджету воюючої України?!

Блог Миколи Томенка