Як відомо, депутати ВСІХ фракцій і груп продемонстрували фантастичну ЄДНІСТЬ проголосувавши за Постанову про збільшення оплати праці для…САМИХ СЕБЕ. Детальніше про це у моїй статті «Депутати тишком-нишком підняли собі зарплати».

І от нині Верховна Рада офіційно відповіла мені й усьому українському народу, що збільшення коштів на діяльність, не проти ночі буде сказано, народних депутатів відбулося ЗАКОННО і ЧЕСНО. Бо ці кошти передбачені на утримання ВР, тому покращення життя «народних обранців» відбулося шляхом перерозподілу видатків з іінших статей в межах кошторису на забезпечення діяльності парламенту.

Тепер коротенько про наш рідний БЮДЖЕТ-2022.

Як інформують владці, в умовах війни бюджет щомісячно НЕ ДООТРИМУЄ 5 МІЛЬЯРДІВ доларів, тобто 180 МІЛЬЯРДІВ гривень (якщо курс 1-36). Тож логіка аргументів керівництва ВР унікальна за своєю простотою і цинізмом:

при ЩОМІСЯЧНИХ втратах БЮДЖЕТУ в 180 МІЛЬЯРДІВ гривень недофінансовується діяльність лікарень, шкіл, вузів, бібліотек, музеїв… та відповідно скорочуються ВСІ соціальні виплати, а наповнення бюджетних статей Верховної Ради…йде чітко і 100-відсотково!

Тобто ВСЯ країна воюює, щоб від поруйнованої російською ордою національної економіки кошти перераховувалися 100-відсотково для депутатів, а разом з ними і для прокурорів, суддів…, а народу – вже скільки відсотків залишиться?!

Це єдине раціональне пояснення, щоб підтвердити хитродупу версію, що для покращення фінансового стану депутатів НЕ ПОТРІБНІ міжнародні кредити чи допомога.

То виходить, що УКРАЇНА воюює за ДЕПУТАТІВ, ПРОКУРОРІВ, СУДДІВ…?!

Блог Миколи Томенка