От вже другий день обговорюють історію із підозрою одному із лідерів фракції «Слуги народу» в Київраді Владиславу Трубіцину щодо отримання хабара у сумі 1,36 мільйона гривень за сприяння у розміщенні МАФІВ у Києві.

Цинізм цієї справи в тому, що цей депутат і голова відповідної Комісії вже другий рік поспіль рекламує в соціальних мережах свою підтримку малому бізнесу столиці та обіцяє захист від злочинної влади?!

Але подвійний цинізм цієї історії ще й в тому, що дану корупційну оборудку «Слуга народу» організував із чільним представником партії УДАР Аманом Моламовим, який очолює КП «Міський магазин».

Як пишуть ЗМІ, цього лікаря за освітою, Віталій Кличко вперше призначив керівником «Житнього ринку» ще в 25 років. І за 7 років Аман Мансурович (Мансур огли) встиг покерувати 3 комунальними підприємствами та балотуватися на посаду Вишгородського міського голову від партії УДАР! Щоправда на виборах представника партії Кличка підтримали 0.87 відсотка мешканців Вишгорода.

Як бачимо, позірне протистояння деяких партій у Київраді є політично нікчемним, бо їх об‘єднує міцна і непереборна СПІЛЬНА ІДЕОЛОГІЯ – любов до ГРОШЕЙ київського БЮДЖЕТУ та київських підприємців!

Блог Миколи Томенка