Петиція команди Громадського руху « Рідна країна» про скасування або призупинення бюджетного фінансування політичних партій за 9 днів набрала більше 20 тисяч голосів! Залишилося ще 5 тисяч голосів!
Водночас хотів відреагувати на критику бідних партійців і небідних грантожерів проти нашої петиції.

Отож, їхній аргумент щодо потреби творити ідеологічні, а не олігархічні партії саме за бюджетні кошти.

НАШ аргумент – за більш як 2 роки фінансування у майже 1.5 мільярди гривень, для прикладу, партія ОПОБЛОК не лише перетворилися на світоглядну неолігархічну, а перетворилася на дві олігархічні: Медведчука-Льовочкіна-Бойка та Новінського-Кернеса-Добкіна, які ми мусимо оплачувати з бюджету!
Є щоправда і зміни на краще: так партія Ляшка на момент входження у ВР активно підтримувалася Льовочкіним і К., то останні роки вже дуже активно підтримувалася Ахметовим і К.! Але тоді навіщо бюджетні гроші?!

Найцікавіша історія з партією Яценюка.
Вона, як переможець парламентських виборів-2014, вже 3 рік отримує найбільше коштів. 

Так нині за 3 квартал (липень, серпень і вересень) НФ отримає ще більше як 36 мільйони. Це при тому, що партія Яценюка САМОСТІЙНО не брала участь у місцевих-2015, президентських- 2019 і парламентських виборах-2019! Ба більше, з першої десятки сильної команди для складних часів Парубій, Сюмар..фінансуватимуться по квоті партії Порошенка; Гриневич і К..- по партії Гройсмана…
Про партію «бідняків» Порошенка-Южаніної-Луценко..промовчу, лише нагадаю, що ця партія за мільйони БЮДЖЕТНИХ коштів не соромилася розміщувати …антирекламу у фейсбук проти всіх найвідоміших опонентів Порошенка!

Фінансування партії Шарія – це вже поза межами пояснення…
саме тому, підтримаємо нашу пропозицію і передаємо мільярди народних грошей з фінансування партій на фінансування армії, освіти, культури, охорони здоров‘я, здорового способу життя…

Блог Миколи Томенка