Тут фани “воюючого парламенту Парубія» кинулися віддавати своє життя у фейсбуці за «чесний, працьовитий і патріотичний парламент». Кажуть, Закон понад усе і ніякої революційної доцільності з розпуском цих самовідданих патріотів Землі Української, точніше несамовито працюючої коаліції не повинно бути.

Отож, давайте по порядку. 
14 квітня 2016 року оголошено про створення нової коаліції у складі БПП і НФ. Оскільки, простий народ відразу поцікавився, а хто ж ці 226+ владних патріотів, то Парубій пообіцяв ОДРАЗУ ж озвучить прізвища героїв більшості. 

Правда, згодом, ЗАБУВ! 

Команда «Рідної країни» звернулася до Окружного адміністративного суду з проханням нагадати Парубію про потребу виконання законів і публічних обіцянок.

В результаті ми таки змусили Голову ВР офіційно відповісти нам і суду й почули…що СПИСКУ КОАЛІЦІЇ ВІН НЕ БАЧИВ, але лише ЧУВ від Юрія Луценка і Максима Бурбака. І взагалі про коаліцію в ЗАКОНАХ ЖОДНОГО СЛОВА не має і це проста ФОРМА ОРГАНІЗАЦІЇ НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ, тому УВАГА – НЕ ПЕРЕДБАЧЕНО ОБОВ‘ЯЗКОВЕ ФОРМУВАННЯ СПИСКУ з підписами депутатів,- поінформував очільник ВР.

Таким чином, в сухому залишку, як ПУБЛІЧНО засвідчив Голова ВР Парубій та ОФІЦІЙНІ представники ВР в суді ще в березні 2017 року:
– НОВА ПАРЛАМЕНТСЬКА КОАЛІЦІЯ з ОСОБИСТИМИ ПІДПИСАМИ більше як 226 депутатів у квітні 2016 року ЮРИДИЧНО НЕ БУЛА СФОРМОВАНА, а лише проголошена керівниками двох фракцій!!!

П.С. ПО ПРИКОЛУ, звісно, можна виходити і заходити в те чого ЮРИДИЧНО НІКОЛИ НЕ ІСНУВАЛО, але ЄДИНИМ підтвердженням наявності коаліції за останні 3 роки можуть бути лише ОСОБИСТІ ЗАЯВИ І ПІДПИСИ щонайменше 226 депутатів.

П.С.П.С. Нагадаю, що ПРАВОВА основа створення та діяльності парламентської коаліції визначена в Розділі 12 Регламенту ВР, який ВІДМІНИЛИ в часи президентсько-парламентської республіки Януковича і НЕ ВІДНОВИЛИ за 5 років в часи парламентсько-президентської республіки Порошенка. Саме 61 та 62 статті Регламенту і передбачали ЄДИНИЙ і ПРАВИЛЬНИЙ шлях створення коаліції, де список депутатів з їх персональними підписами був невід‘ємною складовою коаліційної угоди, а персональний склад коаліції мусив публікуватися в «Голосі України» не пізніш як через чотири дні після офіційного оголошення про сформування коаліції.
РАДЖУ – НЕ ПЛАКАТИ за тим, чого НЕ ІСНУВАЛО!

Блог Миколи Томенка