В 2015 році, під час спроби Порошенка конституційно узаконити особливий статус Донбасу, Гройсман готовий був запросити для підтримки цієї неконституційної ідеї нобелівських лауреатів у галузі права. Проте, загальновідомо, що в галузі права Нобелівська премія ніколи не вручалася!

А сьогодні неперевершені знання з конституційного права продемонстрував Віталій Кличко із клініки на Тірольщині:
Він сказав, що готовий підтримати Порошенка, бо «той обіцяв реалізувати Закон про столицю і таким чином дати можливість реального самоврядування Києву і кожному місту, містечку та селищу».

РОЗ‘ЯСНЮЮ:
На виконання статті 140 Конституції України та у відповідності із Законом України «Про столицю України – місто-герой Київ» від 15.01.1999 року із змінами від 2003, 2005, 2007, 2008 та 2010 років ПРЕЗИДЕНТ ЗОБОВ‘ЯЗАНИЙ реалізовувати його норми вже 5 РОКІВ!

Що стосується «реального самоврядування в кожному місті, містечку і селищі», то діючий з 1999 року Закон «Про столицю» до цього не має ЖОДНОГО ВІДНОШЕННЯ. Реальне самоврядування в кожному місті, містечку та селищі забезпечується Законами «Про місцеве самоврядування», «Про добровільне об‘єднання територіальних громад» тощо.

Блог Миколи Томенка