У Херсоні з’явиться сквер імені Руслана Сторчеуса. Про це повідомляє на своїй сторінці у соцмережі facebook депутат міськради, очільник Херсонського представництва Фонду Миколи Томенка “Рідна країна” Михайло Линецький.

“На виконання рішення міської ради, за дорученням міського голови В.Миколаєнко провели робочу нараду по плану робіт з благоустрою та подальшого створення скверу імені Руслана Сторчеуса в IV-ому Таврійському мікрорайоні. В нараді прийняли участь керівники підприємства “Тавріяінвестбуд”, яке бере на себе фінансову складову виконання зазначеного плану, міських КП, відділів і служб міста. Порозуміння є, отримані необхідні дозвільні документи, визначені подальші кроки для реалізації завдання. Рухаємось далі…!”, – йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що створення скверу – це ініціатива ветеранів батальйону «Херсон», з якою вони звернулися і до міського голови, і до Михайла Линецького, як до депутата округу, і до стратегічного інвестора цього мікрорайону – компанії «Тавріяінвестбуд», за кошти якої проект вже поступово рухається.