Вже місяць Верховна Рада в умовах правового режиму воєнного стану не збирається на свої пленарні засідання. Нагадаю, що останнє пленарне засідання відбулося 23 лютого 2024 року. Я не беру до уваги годинного засідання 14 березня для ухвалення одного звернення щодо так званих виборів військового злочинця Путіна в росії-країні-терористі.

Натомість серед, прости Господи, народних депутатів йде запекла боротьба за можливість енний раз виїхати закордон. І якщо участь в офіційних засіданнях міжнародних інституцій є виправданими, то туристичні поїздки так званих груп дружби для одного фото із кількома депутатами є чистим цинізмом. Отож активна бізнесова діяльність в Україні і туристична діяльність депутатів за кордоном не дає можливість зібрати КВОРУМ для пленарних засідань.. В той же час помічники депутатів на немалі зарплати і партійні працівники за наші гроші розміщають рекламні матеріали про « героїчну» працю депутатів. ВР.

Для розуміння лише партійні вожді президентської партії «Слуга народу» в 2024 році отримають більш як 490 МІЛЬЙОНІВ грощей платників податків України?! А за 2024-2025 рік заплановано освоїти більш як 1,5 МІЛЬЯРДИ гривень із бюджету воюючої України на рекламу партійних вождів 4 парламентських партій, у яких БРАКУЄ СОВІСТІ направити ці кошти на потреби ЗСУ.

Саме тому звертаюся за підтримкою нашої ПЕТИЦІЇ «1,5 МІЛЬЯРДИ гривень на ЗСУ, а на ПАРТІЙНИЙ ПІАР» (СКАСУВАТИ бюджетне фінансування парламентських ПАРТІЙ на час ВІЙНИ).

На сьогодні за петицію проголосувало трішки більше як 4 500 осіб, а мусимо зібрати 25 000!

Залучайтесь на збір ДОНАТУ на 1,5 МІЛЬЯРДИ для потреб ЗСУ.

Блог Миколи Томенка