Владні ЗМІ Києва на наші бюджетні гроші повідомили добру новину – пішохідний міст на Оболонь або «Глист Кличка», як проект цього мосту називають в народі, буде відкрито в 2023 році.

Нагадаю, що ідея створити на Оболоні – острів розваг, де «кияни зможуть відпочити, поплавати і сходити на барбекю» належить Міському голові Віталію Кличку, який переконує, що під час війни цей проект став ще більш актуальним.

Тож влада останні роки сконцентрувалася на пошуку інвесторів для реалізації цього «вкрай важливого проекту для відпочинку киян в період воєнного стану»

І як результат:

2,5 млн дол. планує виділити Уряд Тайваню, а про 1 млн. дол. «для відновлення України», а точніше мосту, що веде на шашлики, заявила мерія Парижу.

(Лише можна уявити вираз обличчя чиновників Франції й Тайваню, яких влада Києва переконувала, що «острів розваг» – це пріоритет «відновлення України»)

Якщо ви думаєте, що «острів розваг» від Кличка – це гроші з Франції і Тайваню, то Ви, як завжди помиляєтеся.

Ще в 2021 році влада Києва передбачила 24,2 млн.грн. на мостовий перехід на Оболоні та 173,6 млн. грн. – на очищення острова від кущів і сміття, намиву пляжу тощо.

А що?

Укриття вже збудовані, лікарні реконструйовані, черг у дитсадки і перші класи шкіл не має…і військовий цвинтар для Героїв війни теж є?!

І тут проситься запитання до фанатів Кличка:

кепкувати із планів Зеленського про «похід на шашлики» напередодні 24 лютого 2023 року прикольно, а підтримувати проект «острова барбекю» на Оболоні під час війни Вам не соромно?!

Блог Миколи Томенка