Вчора я описав сумну історію із перемогою фракції «руского міра» у Верховній Раді, яка зірвала остаточне ухвалення Закону щодо відповідальності за УКРАЇНОФОБІЮ.

А за що ж і по якій статті звинувачують наші правоохоронці колаборантів із московського патріархату?

Виявляється, що по статті 161 Кримінального кодексу України : Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками?! Як каже народна мудрість – це шлях в нікуди, а точніше – це типова «спортивна рибалка», коли за обшуками і допитами розпочнеться так звана релігієзнавча або філологічна експертиза і на цьому ВСЕ ЗАКІНЧИТСЯ!

Переконаний, що за умов воєнного стану та за відсутності кримінальної відповідальності за українофобію, ПРАВИЛЬНО і ДОРЕЧНО застосовувати 111-1 статтю ККУ: Колабораційна діяльність і зокрема пункт 6. Організація та проведення заходів політичного характеру, здійснення інформаційної діяльності у співпраці з державою-агресором…

Ця стаття більш адекватно оцінює багаторічну діяльність багатьох знаних діячів московського патріархату в Україні на користь держави-терориста військового злочинця Путіна.

Саме такий підхід допоможе, якнайшвидше, очистити Україну від колаборантів-слуг Путіна-Кіріла!

І звичайно – невідкладне ухвалення Закону про відповідальність за українофобію!

Блог Миколи Томенка