ХТО вже рік захищає 4 тисячі “хороших депутатів” від Медведчука-Сальдо-Шарія у воюючій Україні?!

Під час проведення нашого історико-просвітницького заходу «БОРІТЕСЯ! ПОБОРОТЕ!» в Каневі мені розповіли шокуючу новину. Виявляється, що Черкаський окружний адміністративний суд поновив депутатські повноваження депутата Канівської міськради від забороненої партії колаборантів Медведчука?! Далі більше – депутати міськради від ЄС, Батьківщини і ПЗУ блокують діяльність Канівської міськради і вимагають повернути «ХОРОШИМ депутатам» Медведчука мандати.

Цікаво чи знають київські вожді патріотичних партій, що їхні депутати блокують роботу міськради і так борються за ХОРОШИХ ОПЗЖистів?

Хоча у Верховній Раді справи ще цинічніші!

Там вже майже рік блокується розгляд Урядового законопроекту про припинення повноважень біля 4 тисяч депутатів місцевих рад від заборонених партій Медведчука-Сальдо-Шарія! А вожді, ще донедавна сумновідомої партії слуг Путіна, залишаються не лише депутатами, а й Головами Комітетів. Керівники ВР і провладної більшості Стефанчук-Арахамія так люблять і шанують Шуфрича, що для збереження його посади Голови Комітету з питань свободи слова внесли зміни до Регламенту і вперше в історії українського парламентаризму дозволили діяльність Комітетів у складі…3 депутатів?! Тож тепер свободу слова воюючої України у ВР захишає Голова Комітету, соратник і друг Медведчука – Шуфрич, його заступник – «продай собаку» Брагар і секретар – Швець із «Слуги народу»…без жодного рядового члена.

От так і воює «українська еліта» з російською ордою військового злочинця Путіна:

на «Єдиних новинах» життя віддає за Україну,

а на практиці – з усіх сил захищає «ХОРОШИХ депутатів» від заборонених партій колаборантів!

Блог Миколи Томенка