Тут пішла активна дискусія про нічні розваги, тепер вже колишньої, «журналістки» із телеканалу КИЇВ.
І це повчально і корисно .
Але сумно і показово, що НІХТО не згадує про факт БЮДЖЕТНОГО фінансування комунального телеканалу «КИЇВ». У бюджеті на 2022 рік добрі депутати з усіх фракцій підтримали пропозицію КЛИЧКА і передбачили із податків КИЯН виділити на канал «Київ» та інші медіа-рупори влади майже 200 МІЛЬЙОНІВ гривень.
Більш за те, міська цільова програма розвитку інформаційно-комунікаційної сфери Києва на 2022-2024 роки передбачає виділення майже 765 МІЛЬЙОНІВ наших гривень на підтримку цих владних ЗМІ.
Із них більше 600 МІЛЬЙОНІВ на 3 роки заплановано саме на канал КИЇВ, радіо та інтернет-портал?!
Тепер додайте більш як 2 МІЛЬЯРДИ гривень воюючої країни на канали «РАДА» і кілька «ДОМІВ». Між іншим на одному із цих «ДОМІВ» почали знімати програми для школярів і мені запропонували взяти участь в передачі про Тараса Шевченка та обговорити із майже ТИСЯЧІ картин визначного художника…малюнок «голого Шевченка», всіх його жінок і «благородство» у стосунках із росіянами… Я звісно відмовився, але програму для школярів за сценарієм умовного Бузини знімають (бо сценарій вже затвердили якісь начальники) на наші ж гроші?!
А ще СОТНІ МІЛЬЙОНІВ гривень платників податків передбачено на інші комунальні медіа, які щоденно розповідають про «героїзм» міських чиновників. Бо у багатьох місцевих посадовців грошей на укриття для шкіл і дошкільних закладів влітку не було, зате на фінансування власних або дружніх ЗМІ є!
За такими «воєнними бюджетами» живе влада, а подібні ж збираються ухвалити і на 2023 рік.
П.С. Цікаво було б нарешті побачити і почути «легендарного за публікаціям в соціальних мережах» очільника телеканалу КИЇВ, який працює за гроші киян.
Блог Миколи Томенка