У Гітлера для пропаганди нацизму був Гебельс, У Путіна рашизм пропагує сам Путін!

Днями військовий злочинець номер один у світі та за сумісництвом Президент РФ цинічно і брехливо заявив, що «Росія з повагою ставиться до української культури».

Процитує архітектора РАШИЗМУ в оригіналі: »Мы всегда…с огромным уважением относимся к…украинской культуре, к украинскому языку, литературе и так далее».

Нагадаю, що на сьогодні російська орда вбивць, ґвалтівників і мародерів військового злочинця Путіна знищила або пошкодила понад 400 об‘єктів матеріальної культурної спадщини. Серед об‘єктів, які зазнали руйнації та пошкоджень – 38 музеїв, 174 релігійні споруди, 257 старовинних будівель. А ще зруйновано сотні шкіл, бібліотек, дошкільних закладів і спортивних споруд!

Як бачимо, що ідеологія РАШИЗМУ стала державної ідеологією РФ і найтрагічніше, що її головним пропагандистом став сам Путін, який вже НЕ ДОВІРЯЄ нікому із свого оточення. Бо у Гітлера для пропаганди нацизму був Гебельс, а Путін вже самостійно виконує цю роль.

Отож, наше завдання нині визнати РАШИЗМ різновидом НАЦИЗМУ і ЗАБОРОНИТИ пропаганду РАШИЗМУ як тоталітарної та брехливої ідеології проти ЛЮДЯНОСТІ в усьому світі!