Після оголошення Путіним мобілізації, яку вже назвали МОГІЛІЗАЦІЄЮ, розпочався процес суспільно-політичного «ПЕРЕВЗУВАННЯ» так званої еліти та середнього класу РФ.

Коли мова йшла про підтримку «трьохденної переможної ВІЙНИ на Україні» по телевізору, то одна справа, а коли треба САМОМУ брати участь у цій війні – це зовсім інше.

Саме тому, так званий середній клас, почав МАСОВО виїздить із Росії, щоб уникнути мобілізації, а простий народ, в якого немає грошей для закордонних поїздок, вимагає (щоправда в соціальних мережах) першочергового призову на війну високопосадовців та чиновників, а не простих росіян. Обмін українських героїв на кума Путіна також підсилив нерозуміння середньостатистичного росіянина: за що і за кого воює в Україні Путінська Росія…

Показовою у сенсі початку психологічної громадянської війни в Путінській Росії є зміна позиції муфтія Чечні, який 25 лютого називав війну ледь не священною для мусульман Росії, а нині розкритикував Кадирова за відправку так званих добровольців на війну проти України!

Переконаний, що нині для України вкрай важливо «підкидати хмиз у багаття» цього поки що початкового етапу протистояння владної верхівки і простого народу РФ. Важливо також політичними та дипломатичними методами переконувати Грузію, Ізраїль…обмежити в‘їзд росіян в їхні країни, як це вже зробили балтійські держави та Фінляндія.

І не забуваємо, що за ПЕРЕМОГУ треба боротися на всіх фронтах і на внутрішньоросійському в тому числі.

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Блог Миколи Томенка