Нова тенденція «контрнаступальної України»:

на »Єдиних новинах» та в соціальних мережах більшає «героїв, патріотів та волонтерів» від заборонених партій Медведчука-Шарія…Напишу більше – депутати і чиновники з Київської міськради та інших братніх відомчих структур родом з ОПЗЖ продовжують нагороджувати один одного як «героїв визволення Києва та України»…

Натомість, профільний Комітет Верховної Ради вже ТРИ МІСЯЦІ принципово НЕ РОЗГЛЯДАЄ Урядовий законопроект щодо наслідків ухвалення судом рішення про заборону політичної партії для статусу депутатів місцевих рад?!

Отож, вже після остаточного рішення Верховного Суду України про ЗАБОРОНУ низки ПРОРОСІЙСЬКИХ ПАРТІЙ майже 4 ТИСЯЧІ депутатів місцевих рад від партй Медведчука-Шарія-Сальдо…залишаюся із статусом, а багато ще й при посадах у місцевій владі.

Що при цьому кажуть депутати ВР та визначні експерти?

Мовляв це рішення поставить під загрозу функціонування аж 90 місцевих рад, серед яких більшість знаходиться на окупованій території Донецької, Луганської та Запорізької областей?!

«Не все так однозначно». – пишуть інші «заслужені та народні юристи ще з часу попередніх влад», бо мовляв такий Закон може бути оскаржений у Конституційному суді.

Найцинічнішим є аргумент провладних експертів і блогерів про те, що в разі позбавлення мандатів 39 депутатів від Сальдо, 52 – від Шарія і 3 414 – від Медведчука-Киви, вони можуть образитися на Україну та перейти на бік окупанта?!

В результаті майже 4 ТИСЯЧІ депутатів від ЗАБОРОНЕНИХ партій Медведчука-Шарія-Сальдо продовжують робити свою справу під імунітетом ВЛАДИ воюючої УКРАЇНИ.

П.С. Для інформації.

В 2016 році ці ж таки знані й заслужені юристи, які нині бояться МОЖЛИВОГО порушення норм і цінностей України як правової і демократичної держави, при позбавленні мене депутатського мандата БЕЗ відповідного ЗАКОНУ та БЕЗ ГОЛОСУВАННЯ у ПАРЛАМЕНТІ, переконували тоді у абсолютній справедливості того мудрого рішення влади.

Блог Миколи Томенка