На тлі ганебного і планового «великого отступления» російських військ з Харківщини, якось загубилося чергове зухвале звернення Кадирова до Путіна та й усіх росіян.

Він не просто, як завжди останнім часом, розкритикував так звану «стратегію» Міноборони Росії, а заявив, що «выйдет на руководство страны, чтобы разъяснить им ситуацию».

Окрім того, Кадиров береться навчити росіян справжньому ПАТРІОТИЗМУ і звісно ВІН САМ готовий повернути всі звільнені українські міста ЗНОВУ під контроль російських військ. Мовляв підготовлені ще 10 тисяч бійців, які на чолі з ВЕЛИКИМ Кадировим здатні найближчим часом дійти аж до Одеси?!

В Україні вже звикли до неадекватних заяв Тік-ток-генералісимуса, який у свій час «і Київ брав», тому з іронією поставилися до його чергової заяви. Але дивно, що мовчить Путін і всі його пропагандисти. Адже тональність заяви і зверхність поведінки Дон-дона реально принижує не лише президента РФ, а й в цілому росіян як «націю військових нездар і телепнів».

Звісно публічні розбірки в Росії – це для нас добра новина, але залишається відкритим питання:

буде ВІДПОВІДЬ Путіна – як Верховного головнокомандувача «другої в світі» чи мовчання, як «кульгавої качки» в політологічному значенні цього терміна?!

Блог Миколи Томенка