Вчора відвідав Немішаєвський коледж НУБІП, який пограбувала російська орда військового злочинця Путіна, а ще дорогою по багатостраждальному Бучанському району побачив пограбовані супермаркети, невеличкі магазини й будинки людей.

І тут згадав, що мародерство у московитів-росіян не лише національна риса характеру, це й ознака їхньої гордості та поваги.

Принагідно нагадаю, що в часи 2 світової війни головним мародером вважався маршал Жуков. Про те, скільки награбованого він вивіз в Росію ходили легенди. Але є офіційна Постанова Політбюро ЦК ВКП(б) «Про Жукова Г.К. , Маршала Радянського Союзу» від 20 січня 1948 року В ній читаємо:

«Тов. Жуков, під час перебування Главкомом групи окупаційних військ у Німеччині… встав на шлях мародерства. В результаті…Жуковим було присвоєно до 70 цінних золотих предметів, до 740 предметів столового срібла і срібного посуду, понад 30 кілограм різних срібних виробів, до 50 дорогих килимів і гобеленів, понад 60 картин, які представляють велику художню цінність, близько 3700 метрів шовку, вовни, парчі…, понад 320 соболиних, лисячих і каракулевих шкурок цінного хутра…» Цікаво, що Жуков і К. займалися мародерством не лише в Німеччині, а й у Польщі. Так у Постанові йдеться про пограбування ювелірного магазину в Лодзі (Польща).

Є також свідчення заступника міністра оборони Булганіна, який в серпні 1946 року повідомив, що митні органи затримали 7 залізничних вагонів з 35 ящиками меблів фірми «Альбін Май» з Німеччини, які підлягали транспортуванню до Одеси для особистих потреб Жукова.

А тепер нагадаю, що нині в російській та радянській військовій міфології маршал Жуков – один із найвидатніших та найшанованіших героїв!

Тому нинішні російські мародери Путіна всього навсього – гідні спадкоємці національної традиції мародерства і головного мародера Другої світової війни – маршала Жукова.

Тож висновок очевидний:

Україна та українці воюють нині за свою Волю і Незалежність з країною і народом вбивць, ґвалтівників і мародерів.

І правду про це повинен знати весь світ та всіляко допомагати Україні вигнати з нашої землі російську орду військового злочинця Путіна.

П.С. А що там в Харкові, фанати Кернеса й досі захищають головного мародера Другої світової – Жукова?!

Блог Миколи Томенка