Спалення музею у Іванкові разом із картинами Марії Примаченко – справа знакова! Нагадаю, що перед цим у Чернігові російські терористи влучили снарядами у майже столітню будівлю обласного молодіжного театру…

Натомість, російські окупанти демонструють свої справжні цінності – мародерять по магазинах та банках в тимчасово окупованих містечках України.

Це кривава і реалістична відповідь сучасним захисникам цінностей «російського світу» в Україні.

Нагадаю, що світоглядна війна між Українським Всесвітом і «російським світом» не вчорашня і тим паче не сьогоднішня.

Лише в часи відновленої Незалежності ми мали кілька спроб перемогти ідеологію «російського світу». Проте завжди, або наша знаменита толерантність, або вічне проросійське лобі у владі ставало грудьми, грошима і медіа на захист цінностей «російського світу» Путіна.

Згадаю лишень історію моєї боротьби за Український світ без кобзонів і табачників після Помаранчевої революції, коли багато нинішніх ВІП-патріотів і блогерів затаврували мене ганьбою, як ворога людяності й написали звернення ледь не в усі посольства світу з вимогою зупинити наступ на «визначних діячів культури кобзона, лєщенка і к.», без яких Україні не прожити!

Після Революції Гідності нам теж не вдалося добити гідру вже більш витонченої пропаганди за цінності «російського світу»…

Наша медіа-спільнота на зарубіжні гранти все боялася, щоб ми не порушили приписів демократії та, не дай Бог, не образили якусь меншину!

Академічні звьозди, на ті ж таки грантові гроші, за кожний факт історичної перемоги українців або злочинів Московщини чи Російської-Радянської імперії вимагали від нас підтвердити це документом за підписом Петра, Катерини, Леніна, Сталіна, Кагановича чи Путіна, які нашу історію та документи спочатку вкрали, потім сфальсифікували, а при цьому знищили, замордували голодом, закатували або репресували…ДЕСЯТКИ МІЛЬЙОНІВ УКРАЇНЦІВ.

Нині ж на нас чекає завершальний етап боротьби за утвердження світогляду Українського Всесвіту і ліквідації ідеології «російського світу».

Лишень тоді майбутні путінці-кадировці не зможуть завербувати у нас негідників для допомоги терористам чи знайти причину для воєнного захисту фанатів «російського світу»…

Отож, вкотре РЯТУЮЧИ світову цивілізацію від російської анти-цивілізації, не забуваємо, що остаточна Перемога настане лише після знищення ідеології «російського світу» Петра-Катерини-Леніна-Сталіна-Путіна в Україні.

Блог Миколи Томенка