Команда «Рідної країни» власним прикладом та за свої кошти готує низку просвітницьких, культурологічних, екологічних та спортивних проектів до 30-річчя Незалежності сучасної України. Натомість, дивує і дратує поява ініціатив від влади та «політичної еліти» до свята, виключно, задля політичних та партійних понтів.

Так, місцеві чиновники запланували за наші, більш як 100 мільйонів бюджетних гривень, помірятися у кого більший флагшток.

Водночас, вожді парламенських партій, яким держава платить наші 700 мільйонів гривень на рік, готують партійно-патріотичну рекламу в соціальних мережах, на телебаченні та на бігмордах!

Тим часом, триває медійний хіт-парад патріотичних роздумів тих «знавців футбольної справи» про те, яким повинен бути український футбол, які жодного футбольного м‘яча за свої кошти не купили у сільську школу чи зремонтували або збудували як меценати,бодай, один спортивний майданчик!

Отож, команда «Рідної країни»  пропонує зупинити бюджетний і оральний псевдо-патріотизм, а любов до Незалежної України підкріпити добрими справами за власні кошти!

Принагідно інформую, що наша команда до 30-річчя Незалежності сучасної України:

– проводить традиційне етнографічне світо «Зажинки-2021» на Київщині,

– встановить пам‘ятний знак славному козацтву в Трахтемирові;

– вручить світоглядні подарунки десяткам шкіл та бібліотек в рамках проекту «Українська книга – дітям України»;

– допоможе десяткам спортивних та звичайних шкіл спортивним обладнанням та інвентарем, а ФАПам – засобами індивідуального захисту в контексті нашого проекту «Здоровим і спортивним – бути модно»…

ДОЛУЧАЙТЕСЯ!

Бо правдивий, щоденний патріотизм – це любов до України, яка не лише до глибини душі, а й до глибини власної кишені!

СЛАВА УКРАЇНІ!

Блог Миколи Томенка