Поки стурбовані християни боролися за різдвяну зірку на ялинці, водії намагалися з‘ясувати – скільки ж вкрали на реконструкції Шулявського мосту, де менше як за рік впали електроопори, а родичі хворих на Ковід дізнавалися, коли ж з‘являться обіцяні ліки у комунальних закладах охорони здоров‘я…;

нові депутати вирішили забезпечити своє безбідне життя на 5 років та одного ухвалили програму на 1,06 мільярди гривень. На ці бюджетні кошти депутати винайматимуть приміщення для приймалень, зможуть набрати 240 помічників із зарплатою у 20 тисяч гривень та отримають по мільйону гривень в рік на свої потреби (ну треба ж починати роздавати гречку вже на наступний день після виборів). Зауважу, що ця сума майже вдвічі більша за витрати на попередній склад Київради і це в період пандемії.І нагадаю також, що їхні партії у ВР ще отримають 700 мільйонів наших гривень на зарплати партійців та відмив цих грошей на своїх каналах через розміщення партійної реклами.

Цікаво, що це вже друга спільна й солідарна акція всіх депутатів-від досвідчених Черновецьких і Медведчуків до нових із команди Притули. То вони так дружньо ділили посади, що аж ввели десятки нових посад і 17 нових працівників апарату для їх обслуговування, то тишком-нишком виділили більше мільярда для себе і своїх родичів та близьких (ви ж розумієте, хто опиниться в ролі 240 помічників чи помічниць депутатів). Як бачимо доступ  до влади та бюджетних грошей так поріднив всі фракції, що ходять легенди, як при розподілі посад молода поросль ледь не подушила старих корупціонерів у боротьбі за доступ до корита.

То ж я запитую довірливих киян: ну що, допомогли Вам Ваші депутати?

З ковідним привітом, Микола Томенко.

Блог Миколи Томенка