Перше засідання Київської обласної ради обраної на коронавірусних місцевих виборах вже увійшло в історію новітньої політичної корупції в Україні.
Очільники Слуги народу, які разом із партією Медведчука і Тимошенко, домовилися про розподіл посад на чолі із можливим головою Облради Олександром Скляровим, звинуватили своїх опонентів партію Коломойського-Москаленка у підкупі депутатів.
Оскільки, багато місць у вищезгаданих партіях були “продані”, то керівники партій застосували новітні методи цифрової держави й змусили своїх депутатів голосувати спеціальними авторучками:
Слуга народу – зеленим кольором,
ОПЗЖ- синім,
Батьківщина – червоним.
Проте й такі інноваційні методи не дали відповідного результату. Опоненти, а це “дружні партії” Порошенка і Коломойського ледь не провели на посаду голови Облради очільника обласної організації “За майбутнє” й голосувальника за “диктаторські закони” Ярослава Москаленка.
Нині тривають таємні вечері двох ворогуючих таборів – заклятих друзів із партій Зеленського, Медведчука і Тимошенко проти братніх партій Порошенка і Коломойського.
Отож, коли ви знову почуєте на ТВток-шоу розмови про політичні цінності і партійну принциповість нагадайте собі історію війни за Київську обласну раду.
П.С. Між іншим, не справдився прогноз експертів, що Батьківщина підтримуватиме на посаду голови облради лідера свого списку Андрія Засуху, сина сумновідомих Засух. Натомість, партія Тимошенко пропонує на посаду заступника голови облради дружину міського голови Броварів (у свій час знаного регіонала) Марину Сапожко, а Слуга народу відповідно – дружину народного депутата Світлану Гунько.
Тож, дружини посадовців і депутатів у місцевих радах важливіші за дітей!
Доведено Київщиною!
Блог Миколи Томенка