«У столиці другий день поспіль понад тисячі випадків COVID-19» («Слово і діло»), «В Киеве – более 30 тысяч больных COVID-19» («Status quo»), «Карантин вихідного дня: у Києві люди вийшли на проїжджу частину» («Рубрика»). Сьогодні заголовки з різних сайтів у стрічці новин нагадують повідомлення з якоїсь «гарячої точки».

Хтось, як завжди не вірить, хтось обурюється, хтось панікує. Президент захворів, спікер захворів, навіть непотопляємий керівник президентського офісу – і той захворів.

До недавнього часу перед стривоженою аудиторією виступав міський голова пан Кличко. (Ну, принаймні перед тією її частиною, яка вважала, що він скаже щось розумне). Але з якогось моменту виступи (або як їх гордо називали – онлайн-брифінги) припинилися.

Народ стривожився. Ну, мабуть, не весь, а виборці Віталія Володимировича. Що відбувається? Де мер? Чи живий, чи здоровий?

І от, гарна новина: живий-здоровий. Чого і вам бажає. За даними ЗМІ відпочиває у Єгипті. Є така штука прикольна – «кайтбордінг». Не чули? Та воно вам і не треба. Кажуть, поїхали з ним «тренери і такі ж прихильники скайтбордінгу, як і він». Тобто, когось із своїх виборців він все-таки прихопив. А може, і з числа опонентів. Бо (як показали вибори) для нинішнього депутатського корпусу політичні переконання – штука тимчасова. Короче, приїдуть, розкажуть про серфінг, проведуть онлайн-брифінг і (може!) знов переймуться ковідом – не останні вибори відбулися, ще колись будуть.

Комусь щось не подобається? Шановні,  сидіть по квартирах і не цвірінькайте. Досить вже з вас онлайн-брифінгів.  Ви свою функцію виконали: обрали Віталіка і його команду, далі він якось без вас обійдеться. Він і так на виборах задовбався трудитись. Пояснювати тут кожному, про «досить шастать».

За ваші, до речі, гроші.

Блог Павла Аніськовича