Нині суд задовольнив вимоги Київської міськради на чолі з Кличком проти знаменитого художника Івана Марчука та його благодійного фонду щодо сплати майже 5 мільйонів гривень за оренду землі під запланований і розрекламований президентами, урядами і Київрадою Музей-майстерню Марчука!
Аргументи відповідача, що будівництво не розпочато саме із вини Президентів, Міністерства культури, а особливо бюрократизму Київради суд до уваги не взяв!
У мене кілька запитань до команди Кличка:
– а не могли б Ви бути такими ж принциповими у судовому процесі проти російського олігарха Фукса, якому виплачуєте мільярди наших бюджетних коштів за так звані кредитні борги за метро?
– а не могли б Ви бути такими ж послідовними щодо братніх забудовників, яким переплачуєте сотні мільйонів зайвих бюджетних гривень для спільних корупційних цілей?
– а не могли б Ви зупинити витрачання майже 150 мільйонів наших бюджетних гривень на Ваші ЗМІ для піару?
– а не могли б Ви бути такими ж економними, коли за безцінь передали Фірташу-Льовочкіну комунальний КИЇВ-ГАЗ, який за Вашою згодою очолює чоловік сестри Льовочкіна?
– а не могли б Ви бути такими ж здібними щодо управління Вашими комунальними підприємствами, які у минулому році заборгували нам-бюджету майже мільярд гривень?
– а не могли б Ви бути гідними киянами і патріотами України й скажімо не розміщати свої кошти у закордонних банках або позичати мільйони євро братам в США, а стати меценатами української культури?
Принагідно, нагадаю, що наша команда організовувала низку заходів та виставок легендарного художника Івана Марчука!
Шануємо нашу культуру і наших геніїв й бажано за їх життя!

Блог Миколи Томенка