В Києві триває передвиборчо-рекламна кампанія пропагування Кличком і К., самоізоляції й необхідності перебування вдома.
От бачимо, що міський голова Києва навіть футболки із своїм зображенням випустив, одягнув на медиків і розмістив такі власні своєрідні біг-морди! Хоча краще б він на ці гроші захисні костюми для лікарів купив!
Але я про інше. На тлі нагнітання страху щодо коронавірусу від місцевої влади (як трагікомедію сприймаю підтримку Кличком позиції Черкаського міського очільника про анархічні карантинні дії) в місті почалися планові відключення гарячої води. Щонайменше у нас на Оболоні, Виноградарі.

Я так розумію, що це засіб переконання киян не шастать чи типове «ефективне управління» від Кличка?! План роботи громадського транспорту в умовах послаблення умов карантину влада звичайно не запропонувала, проте триває кампанія неадекватного, щоб не сказати дурного піару. Тепер міська влада хоче збудувати 12 метровий фонтан-пам‘ятник Архистратигу Михайлу на Володимирській гірці, а ще найдовший і найвищий прапор та черговий міст для прогулянок і туристів. Одним словом, проект Київ для туристів триває!

А Ви не пробували за 6 років хоча б одну станцію метро збудувати, один сучасний міст, паркінги, не приватні, а комунальні школи й дитсадки?
Бо в Києві, як не парадоксально, живуть ще й кияни!

Блог Миколи Томенка