Про це розповів журналістам znaj.ua голова київського осередку політичної партії “Рідна країна” Олександр Федоренко.
Результати першого туру – перший найважливіший крок у подальшому розвитку подій в Україні. Тож слід виважено і обдумано підходити до вибору кандидата.

“Головною підставою мають бути не реклама та лозунги, а, перш за все, програма кандидата, його досягнення у минулому та його потенційна команда. Останнім часом українців привчали до того, що їхній голос не важливий і можна не нехтувати продажем голосу, оперуючи тим, що ми живемо в бідній країні і що ж ще робити, якщо у людей немає грошей. Проте, це не так – прийти на вибори і чесно проголосувати має кожен! І дуже важливо усвідомити, що результат за продані голоси відобразиться на подальшому житті всього народу”, – зазначає голова київського осередку політичної партії Миколи Томенка “Рідна країна” Олександр Федоренко.

Не менш важливим також є і факт пильної уваги на дільниці.

“Якщо ви побачите підозріле скупчення людей або те, що осіб відмічають у якихось додаткових списках, слід повідомити про це представників правоохоронних органів. Не варто залишатися в стороні – саме небайдужість виборців допоможе уникнути можливих випадків фальсифікації”, – відзначає Олександр Федоренко.