Отож, 9 березня в 205 річницю від дня народження Тараса Шевченка Порошенко побував у Каневі та Черкасах.

1. Про «повагу влади» до Шевченка.
За 5 років Президент ВПЕРШЕ в Каневі. Прилетів на вертодром Януковича, який за бюджетні кошти будували Герман-Колесніков-Тулуб і обіцяли, що тисячі багатих іноземних туристів посунуть до Канева. Про багатих не помилилися: ним користується курячий олігарх Косюк, ВІП-мисливці і Порошенко. Утримується вертодром Януковича за державні кошти.
В Каневі за 5 років НЕ ПРОФІНАНСОВАНО державою ЖОДНОГО Шевченківського проекту! Нагадаю, що перекриття Тарасової світлиці наша команда зробила за власні кошти.
І взагалі, ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ святкувати на МОГИЛІ ШЕВЧЕНКА якось не правильно. Доведено Януковичем!

2. Про інфраструктурні проекти або дороги Черкащини.
Вчора в Черкасах Порошенко, Зубко і К., проголосили область – майбутнім «абсолютним лідером логістики». Можливо з кабіни гвинтокрилів змиті й розбиті дороги Черкащини виглядають симпатично, але такого ганебного стану інфрастуктури області я не пам‘ятаю при жодній попередній владі.

3. Про патріотичних дурнів. Патріоти Черкащини переконують мене у необхідності ПРОБАЧИТИ ВСЕ Порошенкам-Свинарчукам-Кононенкам-Березенкам…, бо вони нарешті стали справжніми патріотами. Син Порошенка вже не носить футболку з Рашею, дружина Порошенка вже може без помилок ПРОЧИТАТИ з книжки «Заповіт», а САМ – вже не фінансує московський патріархат і російський світ, а підтримує українську церкву і говорить українською!!!

А я от думаю:
– може нам досить витрачати 5 років на те, щоб ВЛАДЦІВ робити патріотами (при цьому вони залишаються корупціонерами, а то й мародерами), а одразу ОБРАТИ ЧЕСНИХ ПРОФЕСІОНАЛІВ і ПАТРІОТІВ!

П.С. Фото вчорашніх 3 гелікоптерів Порошенка зроблено під час попереднього приїзду в рамках ТОМОС-туру.

П.С.П.С. У тексті використовую 3 визначення як рівноцінні: вертоліт, гелікоптер, гвинтокрил.

Блог Миколи Томенка