Завтра в Ужгороді, Мукачеві та Берегові презентую та передам до шкіл і бібліотек наші — Український щорічник та Шевченківський щорічник. Принагідно, розповім про плани команди «Рідної країни» з нагоди 205 річниці з дня народження Тараса Шевченка.

А до чого тут вибори і влада, — запитаєте ви?

Просто нагадаю: за 5 років перебування при владі Порошенко, Гройсман, Яценюк…жодного разу не знайшли часу побувати ні в Моринцях, ні в Кирилівці, ні у Каневі.

За 5 років влада не виділила жодної гривні на завершення будівництва Міжнародного Шевченківського центру та загалом на жоден із державних Шевченківських проектів! Погорілий Театр імені Тараса Шевченка в Черкасах досі не відремонтували, а очільник Мінкультури навіть виступив проти такого великого театру як на «зрусифіковану Черкащину»?!

І я не здивуюсь, коли 9 березня в день народження Шевченка й напередодні виборів, влада прозріє і Порошенко та К. все покинуть і полетять на гвинтокрилі на вертодром Януковича в Канів, щоб покласти квіти до могили Кобзаря!

П. С. За посиланням ви можете ознайомитись з діяльність «Рідної країни» за останні 5 років у рамках проекту «Твій Шевченко».

ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ до глибини власної кишені й бажано не лише протягом одного ВИБОРЧОГО МІСЯЦЯ.

Блог Миколи Томенка