Лідер політичної партії Громадський рух “Рідна країна” Микола Томенко в ефірі “Політека Онлайн” розповів що може завадити перемозі на виборах об’єднаної опозиції.

“Сьогодні найбільша загроза для нашої об`єднаної команди полягає точно не в жорсткій конкуренції, а в можливій скупці голосів і в брудних виборах. Вже сьогодні в округах починають створювати і вибудовувати сітки для того, щоб проплатити виборців. Наприклад в Києві, якщо ти маєш досвід скупки голосів і працював з Черновецьким, то ти важлива і потрібна людина, крутіший за Курта Волкера, і це -трагедія.

Сьогодні наша місія, по-перше, переконати тих, хто хоче брати гроші (а воно і зрозуміло, в країні бідність) цього не робити і, по-друге, захистити результати виборів.

З активізації схем підкупів можна зробити висновок, що найбільшими ворогами демократичних виборів є – підкуп, деморалізація та пасивність людей. Якщо ми їх поборемо, то результати будуть однозначно позитивними для нашої об`єднаної проукраїнської, продемократичної та проєвропейської опозиції”.