У Києві на вулиці Будівельників провалився міст. Провал з’явився над Броварським проспектом біля метро “Дарниця”, передає 24.

Працівники комунальної служби стверджують, що розірвану плиту і яму на тротуарі виявили ще близько 8:00 ранку. Однак, ремонтувати міст чомусь почали тільки опівдні. Зазначається також, що провал зайняв майже всю ширину тротуару.

Голова київського осередку партії Громадський рух “Рідна країна” Олександр Федоренко нагадав, що в квітні влада вже проводила інспекцію всіх мостів.

“Восени міський голова Кличко повідомив про те, влада провела інспекцію всіх мостів і повідомив, що 70 об`єктів знаходяться в аварійному стані. Очільники ініціювали декілька ремонтів, на інші, мовляв, грошей немає. А от на жираву в 15 метрів є, і на в`їздні знаки, які в народі називають “потворами”, теж є, і на Лігу Чемпіонів знайшли.

Якби відповідні органи перевіряли мости з певною регулярністю, а не один раз коли вже все обвалилось, ми б могли безпечно пресуватись містом. Але поєднання жадібності і некомпетентності влади сьогодні вже не просто створює дискомфорт киянам, а й загрожує життю”.

Політик також зазначив, що хотів би побачити кого покарають за халатність: “Я хочу знати хто саме проявив безвідповідальність і вчасно не виявив небезпечну ділянку”.