В соціальних мережах все частіше набувають популярності інтернет-голосування за політичні сили, проте в наших умовах вони виглядають досить карикатурно. Пропоную чудовий приклад того, що в Україні таки існує «сильна армія», про яку постійно говорить президент.

«Славетна Україна» організувала позитивний проект, розмістивши на своїй сторінці у Facebook голосування за різні політичні партії. За право потрапити до групи переможців першого етапу змагалися партії Громадський рух “Рідна Країна”, “Наш Край” та ” Розумна сила”.

З самого початку голосування, в той час, коли інформація почала поширюватись серед користувачів мережі і голосували за партії живі люди, партія «Рідна країна» випереджала всіх за кількістю голосів.

Трохи згодом африканці, жителі арабських країн, США та Азії дивним чином активізувались і активно почали голосувати за партію…«Наш край». Учасники голосування звернули увагу організаторів на залучення «армії ботів» до проекту, тому частину голосів було знято, проте партія бувших регіоналів, які голосували за диктаторські «Закони 16 січня», так і не була дискваліфікована.

Це в черговий раз доводить, що нинішня влада та колишні регіонали будуть шукати всілякі механізми як за допомогою фальсифікацій, адмінресурсу, грошей та маніпуляцій повернути та втримати владу.

Тому ми мусимо зробити все, щоб цього не сталося!

P.S. Пропоную ознайомитись з частиною списку затятих прихильників партії «Наш край».

 

 

 

 

Блог Олександра Федоренка