Гість програми “Ранок на NewsOne” з Максом Назаровим, Ангеліною Пичик і Діаною Панченко – лідер Громадського руху “Рідна країна” Микола Томенко.

В ході програми обговорили реінтеграцію Донбасу, розрив дипвідносин з РФ, новину про те, що радники Трампа вважають чергову зустріч з Путіним безглуздою, новину про те, що аптеки Дніпра і області отримали вакцину від грипу.

Микола Томенко, коментуючи можливість розриву дипломатичних відносин з Росією, заявив, що цю тему піднімають завжди, коли важко владі.

“Це буде дуже корисно тим політикам, які хочуть показати, що вони найбільші патріоти. У нас така історія завжди виходить, що Україна розриває дипломатичні відносини з Росією, в той момент, коли дуже важко владі. Як тільки критика корупційних дій, непрофесійних дій досягає максимуму, то завжди виникає якась ідея, щоб сказати, що вони дійсно, напевно, непрофесіонали, вони корупціонери, але вони люблять Україну і ненавидять Росію”, – сказав гість програми.

Крім цього, за словами Томенка, порушення питання про розрив дипломатичних відносин з Росією було абсолютно штучним.

Також він додав, що Україна досі платить внески в СНД.

“Ви знаєте, що ми до цих пір фінансуємо СНД? Є така ефемерна структура, яка в Україні майже не працює, але внески платимо”, – сказав Томенко.