Нині про владу АБО ДОБРЕ АБО НІЧОГО. Мова про парламентську опозицію, зокрема, про активних опозиційних депутатів.

Багато з них очільники чи заступники важливих профільних парламентських комітетів, які ДОСІ не спромоглися на відкритих чи закритих засіданнях, за своїм основним місцем роботи, ЗАСЛУХАТИ звіти витрат НАШИХ грошей на оборону загалом і Укроборонпром зокрема. Адже це їх прямий обов`язок у контексті парламентського контролю й за це вони зарплату й доплати на депутатську діяльність отримують. Нагадаю, що саме Комітети, а не фракції чи партії, є основним місцем роботи депутата.

Інші не менш активні опозиціонери, які не – голови чи заступники голів комітетів, але є ЧЛЕНАМИ КОАЛІЦІЇ ПОРОШЕНКА-ГРОЙСМАНА. Проти своїх коаліційних очільників вони закликають боротися і вимагають дострокових виборів. А ЄДИНОЮ ПЕРЕДУМОВОЮ дострокових виборів є відсутність коаліції, з якої ВОНИ БОЯТЬСЯ ВИЙТИ.

То може в робочий час варто нашим опозиціонерам ПОЧАТИ РЕАЛЬНО КОНТРОЛЮВАТИ ВЛАДУ ТА ЗУПИНЯТИ ЇЇ ОБОРУДКИ, а у вільний від парламентської роботи час проводити просвітницькі заходи в магазинах мережі “Рошен” й мандрувати світом?!

Блог Миколи Томенка