Команда Громадського руху «Рідна країна» вперше братиме участь у місцевих виборах, які відбудуться 29 жовтня 2017 року у 202 об’єднаних територіальних громадах в усіх областях України.

Відповідне рішення було ухвалене на з’їзді політичної партії «Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна» та 24 вересня оприлюднене на офіційному сайті ЦВК.

«Наша команда буде підтримувати кандидатів у депутати до місцевих рад та на посади голів об’єднаних територіальних громад у тих місцевостях, де «Рідна країна» здійснювала низку своїх суспільних, патріотичних, просвітницьких та культурних проектів. Нам важливо, щоб на виборах перемогли не люди, які просто виконують настанови влади та фінансово-політичних угрупувань, а ті, хто справді переймається проблемами місцевої громади, хто робить реальні справи і хто користується авторитетом у місцевих жителів. Тому ми готові об’єднувати свої зусилля передовсім на світоглядних засадах та підтримувати тих узгоджених кандидатів, хто сповідує ідеологію україноцентризму та єврореалізму. Тож наша ключова місія на цих виборах – об’єднавча», – зазначив лідер «Рідної країни» Микола ТОМЕНКО.