Днями голова Київської обласної організації політичної партії «Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна» Євгеній Суслов відвідав Немішаївський агротехнічний коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Це вже не перший візит до цього навчального закладу, і традиційно – не з порожніми руками. Цього разу коледж отримав від Євгенія Суслова обіцяне спортивне обладнання.

Немішаївський агротехнічний коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України – один із найстаріших навчальних закладів нашої країни. Тут здобуває освіту більше 1500 студентів денної і 280 студентів заочної форми навчання. Для них тут створені всі умови для здобуття знань та проживання. Величезна територія у 43 гектари розміщує у собі навчальні корпуси, гуртожитки, навчально-досвідні та навчально-виробничі лабораторії за спеціальностями для практичних робіт студентів, зооцентр. У вільний час кожен може відпочити на спеціально облаштованих місцях, зайнятися спортом чи відвідати творчий гурток.

«Ми підтримуємо здоровий спосіб життя і розвиток молодіжного спорту. Тож сподіваємося, наш подарункок допоможе студентам підтримувати здоровий дух, перебувати у відмінній спортивній формі, і звичайно – навчатися теж на відмінно», – коментує Євгеній Суслов співпрацю з коледжем.