От і пройшло майже 4 роки від цієї повчальної історії. Нагадаю, в 2013 році група Яценюка-Мартиненка-Пашинського вирішила очолити опозиційний рух країни і, зокрема, “Батьківщину”, доки Тимошенко була у в`язниці. Натомість, партійний актив “Батьківщини” був категорично проти так званого “ХОЗАРСЬКОГО ЗАХОПЛЕННЯ ПАРТІЇ”. Про це я разом із своїми колегами – Юрієм Одарченком, Степаном Курпілем написав Тимошенко.

Історія з листом закінчилася прогнозовано:
– мене затаврували ганьбою, як людину, що не хоче боротися за свободу Тимошенко “до останньої краплі крові”;
– Тимошенко підтримала не нас, а Яценюка з Пашинським;
– партію очолив Яценюк-Мартиненко-Пашинський-Турчинов;
– після Майдану нове керівництво “Батьківщини” очолило Україну: Турчинов – в.о.Президента і Голова ВР, Пашинський – глава АП, Яценюк -прем`єр-міністр;
– Тимошенко звільнили із в`язниці;
– після того як Тимошенко була на свободі, а нові очільники “Батьківщини” при владі, я вважав морально і політично справедливим залишити партію….

Далі історія вам відома…

Згадав я це, бо ті “визволителі Тимошенко”, які висували її на Нобелівську премію миру та нині прийшли до влади, вирішили ще раз посадити її до в`язниці!

Так і хочеться попросити журналістів оприлюднити відео виступів тодішніх борців за “свободу Тимошенко” і нинішніх борців за її “страту” ДЛЯ ПОРІВНЯННЯ, ДЛЯ ІСТОРІЇ, ДЛЯ ТОГО,ЩОБ ЦИНІКИ І КЛОУНИ ЗНИКЛИ З ПОЛІТИЧНОЇ АРЕНИ УКРАЇНИ “ЯК РОСА НА СОНЦІ”!

Блог Миколи Томенка