Безперечно, «Маршрут №1» уже давно став самостійним повноцінним медіаявищем у світі українського глянцю. «Маршрут №1» — це можливість з різних поглядів пізнавати Україну. Разом з тим глянець — це справжній дієвий засіб для інтелектуальної релаксації. Приємно те, що видання «Дня» не перестає дивувати темами — від туристичних до культурологічних.

Я є поціновувачем «Маршруту №1» уже більше, ніж три роки. За цей час видання стало невід’ємною складовою мого дозвілля. Крім того, вже не вперше я користуюся глянцем при плануванні вихідних чи відпустки і, що не менш важливо, неодноразово використовував «Маршрут №1» у своїй викладацькій роботі, зокрема, випуски «Про Данила. Короля Волині та Галича», «Чигирин», «Українці, які змінили світ» та інші.

Серед найулюбленіших — «Маршрут №1. Український Едем», і не тільки тому, що в цьому номері представлена красива інфографіка про туристичну привабливість Херсонщини: парки, національні заповідники, туризм «чотирьох стихій» і мальовничі дніпровські плавні, а й загалом його матеріал дає змогу по-новому оцінити туристичну привабливість та потенціал України. Сьогодні це дуже важливо для українського суспільства: подорожувати, розвиватися, стирати «білі плями» про наші регіони та стереотипи щодо людей.

Блог Тарас Букрєєв