Більше як 3 роки тому, наша команда «РІДНОЇ КРАЇНИ» показала як влада Києва цинічно і нахабно розкрадає бюджетні гроші на будівництві нових і втомлених мостів. Проте, більшість киян вирішили знову підтримати на місцевих виборах-2020 ті ж самі «партії забудовників» та «партії родичів забудовників».

Тож дива не сталося – корупційні оборудки як були так і залишилися. Щоправда, тепер розкрадання нашого бюджету для партійних спонсорів прикривають не європейським вибором, а допомогою ЗСУ.

От і останні корегування бюджету Києва за 2023 рік тому підтвердження:

– для піару і легковіруючих киян в пресі (на яку виділено майже 200 мільйонів теж наших бюджетних коштів) повідомили лише про додаткові 500 мільйонів для програми «Захисник Києва на 2020-2024 роки» і 300 мільйонів до Держбюджету на підтримку ЗСУ;

– для своїх, рідних забудовників тишком нишком проголосували за виділення 1 МІЛЬЯРДУ 300 мільйонів на чергову добудову Подільсько-Воскресенського мостопереходу, 300 мільйонів – на розвʼязку на перетині Богатирської та Полярної, 200 мільйонів – на чергову реконструкцію Дегтярівського шляхопроводу.

І Ви продовжуєте вірити, що у сніжний і морозний грудень ці 1,5 МІЛЬЯРДІВ гривень платників податків Києва будуть реально та ефективно використання для будівельних робіт?

П.С. Чергове корупційне корегування бюджету на 2023 рік призвело до збільшення ДЕФІЦИТУу майже 20 МІЛЬЯРДІВ.

Нагадаю, що при ухваленні бюджету-2023 у грудні 2022 року команда Кличка переконливо довела абсолютній більшості депутатів від усіх партій, що столичний бюджет буде профіцитним – дохідна частина буде більша за видаткову на 700 мільйонів гривень!

Блог Миколи Томенка