Сьогодні друзі нарешті знайшли київського виконавця розкидання брехні в київських та черкаських ЗМІ за гроші про нібито знайдені у мене апартаменти всього на…1 300 кв.м.

Шифрується і не видає замовника

З огляду на те, що пропонують цю маячню розмістити на київських та черкаських сайтах за грубі гроші, радію великій повазі до моєї скромної особи.

Нагадаю, що я вже 5 років не депутат Верховної Ради й жодних державних посад не займаю! До оплачуваних урядом Наглядових рад не входжу! Проте, маю кілька важливих посад на громадських посадах, до яких відповідально ставлюся.

Водночас, радує те, що моєї громадської й політичної діяльності бояться, а отже поважають!

Як відомо, команда «Рідної країни» нині захищає бібліотеки від незаконного закриття; освітні школи, лікарні, спортивні та мистецькі школи й гуртки від неадекватної оптимізації!

Цікаво, між іншим, де ті Оболонські апартаменти на 1 300 квадратів?

А може просто як вчив товариш Йозеф Пауль Гебельс:

«Чим більша брехня, тим швидше у неї повірять!»

Принагідно інформує, що сьогодні ми попередили видання, які розмістили цю брехню за гроші у своїх виданнях про спростування або судовий позов. І дружня підказка заклятим політичним друзям: як професор Університету і громадський та політичний діяч, я не подаю декларації до НАЗК з 2017 року. Тож нібито нинішні претензії до моєї декларації така ж маячня як і таємничі апартаменти!

П.С. От думаю, звідки у головах цих «медіа-кілерів» взялася така площа – 1 300 метрів: може за базу взяли будинки відомих українських олігархів?!

Блог Миколи Томенка