Під час подачі документів до ТВК лідер Громадського руху «Рідна країна» Микола Томенко розповів про те, чим його команда відрізняється від інших.

«Ми шукали наших кандидатів останні 10-15 років. Ми обирали тих, хто може бути професійними депутатами, гідними представниками й захисниками мешканців своїх районів, і одночасно тих, хто зможуть нас консультувати. Всі ці люди робили останні роки корисні справи для нашого міста без бюджетних коштів, вони є патріотичними, професійними й успішними у своїй справі».

Він також додав: «Наш антикорупційний тренд полягає в тому, що в команді «Рідної країни» ви не побачите жодного діючого депутата, представника КМДА, жодного чиновника районних адміністрацій. У нас також немає дружин політиків чи можновладців, забудовників чи їхніх представників. Для того, щоб навести порядок в Києві, ми повинні бути незалежними.

Я раджу всім киянам переглянути списки партій. Майже у всіх в списку є діючі депутати Київради, представники компаній забудовників чи фінансово-політичних груп, які керують містом останні 6 років».