На скільки патріотичною була 5-річна діяльність влади?

Не можна назвати людину патріотом, лише звертаючи увагу на його передвиборчу риторику. Слід також звертати увагу на його команду і дії. Для загального розвитку слід зазначити, що за інформацією інтеренет-видання ZN.UA, 84 депутати обласних рад із 377 тих, хто прийшов від БПП, — колишні члени ПР, що становить без малого чверть (22%) президентського депутатського корпусу в регіонах. Крім того, 17 народних депутатів із 139 від БПП — також вихідці із ПР

За словами Порошенка, Україна найбагатша країна з найчеснішою владо в світі і з найсильнішою армією. За словами Гройсмана, всі живуть і горя не знають, а пенсіонери ще й можуть армію фінансувати. За словами Парубія, всі у нас патріоти і щодня гімн співають, а на ніч “Заповіт” Шевченка. Це їхня уявна країна.

В реальній Україні, виявляється, 50% населення знаходиться за межею бідності; мародерство на закупівлях не лише в армії, а скрізь.

Сьогодні “вождь-вчитель” Порошенко їздить по країні і вчить нас, українців, як любити Україну, ніби не було з його боку фінансування Московського патріархату та футболок “Russia”. Виходить, ми раніше її не любили, для неї не працювали, а після того, як він сказав, вже точно почнемо? Звучить смішно, але ж це не жарт.

Для того, щоб дати визначення на скільки патріотичним був період правління Порошенка, слід для початку поглянути на список “патріотів”, які працюють в його команді. Це ж типові мародери, частково з команди Черновецького, частково з команди Януковича, з якими соромно поруч вишиванку одягти.

Блог Миколи Томенка