Лідер політичної партії Громадський рух “Рідна країна” Микола Томенко в ефірі інтернет-порталу Politeka online  розповів чому кандидати в президенти повинні розкрити своє бачення столиці.

“Соціологічні дослідження показують, що кияни дуже розчаровані міськими очільниками та тим, що сьогодні робить влада. Саме тому наша команда вважає, що кандидат в Президенти повинен не лише представити свою концепцію розвитку країни, а й столиці зокрема.

Київ сьогодні місто лотерейного бізнесу, секс-туризму для іноземців та забудовників. Ми хочемо повернути місто киянам, щоб влада вмісті була реальною, а не так як зараз, коли ми маємо церимоніального міського голову Кличка і реального, якого ніхто не обирав, але він всім керує – Столара.

Справжній міський голова живе в Києві, працює, лікується, тут навчаються й живуть його діти. Потрібно розкрити стратегію і пояснити що чекає на столицю в разі перемоги того чи іншого кандидата. Кожен претиндент на пост Президента має показати кого він підтримує на цей пост, тоді кияни будуть розуміти яких змін чекати, оскільки усвідомлюючи зміни, які вас очікують, означає свідомо голосувати.

Я є прихильником того, щоб ми обирали ідею, цінності, команду, програму й кращого кандидата в Президенти, а не менш поганого серед дуже поганих”.