Лідер політичної партії Громадський рух «Рідна країна» Микола Томенко в ефірі телеканалу «Наш» прокоментував поїздку в Давос українських посадовців.

«Поїздка Президента, Уляни Супрун та Віталія Кличка в Давос виглядає навіть не смішно. Виходить таким чином, ніби під кінець п`ятирічного терміну делегація поїхала за інвестиціями, хоча самі цілком можуть бути сильними інвесторами для України. Якби Порошенко перевів всі свої кошти з офшорів, сліпих та «зрячих» трастів в Україну, а Супрун відкрила рахунок в українському, а не американському банку, Кличко, в свою чергу, всі гроші, зароблені на боях теж забрав із закордону, то і міжнародна спільнота б повірила в щирість української влади і активно почала інвестувати в Україну”.

Довідково

В.о. міністра охорони здоров`я Уляна Супрун задекларувала за 2017 рік більше 4 млн $, які знаходяться в американських банках.

В свою чергу, міський голова столиці в своїй декларації за 2017  зазначив всього EUR 1014, близько $1300 та понад 130 тис. грн, які знаходяться в українських банках. А от позичив третім особам Кличко близько EUR 8,4 млн й майже $698 тис.

Детальніше, про аналіз декларації Кличка читайте ТУТ.