Прем’єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду  запропонував забезпечити дітей світловідбиваючими засобами для пересування у темну пору.

Ініціатор акції “Рідна країна – безпечна країна” Микола Томенко повідомив, що схвалює рішення прем`єра й висловив деякі побоювання щодо імплементації його нинішньою владою.

“Наша команда рада, що уряд розділяє наші погляди на безпеку дітей, але під час нашої акції “Рідна країна – безпечна країна” ми поширювали світловідбиваючі флайтери серед школярів безкоштовно. А в даному випадку в мене є побоювання, щоб батьків можуть змусити купувати ці світловідбиваючі засоби у братніх до міністерств структур. Я переконаний – щоб забезпечити школярів сільської місцевості такими елементами достатньо премій декількох посадовців”.

Нагадаємо, що “Рідна країна” ініціювала соціально-просвітницький проект «Рідна країна – безпечна країна», який мав на меті нагадати українським школярам про дотримання правил дорожнього руху та допомогти убезпечити їхнє життя. Учасники цього конкурсу отримали у подарунок від «Рідної країни» патріотичні флайтери.