Колектив Київського осередку політичної партії Громадський рух Миколи Томенка “Рідна країна” отримав почесну подяку від керівництва БФ “Пробіг під каштанами” за активну участь у щорічному марафоні в центрі столиці.

Для нашої команди це вже 6  “Пробіг під каштанами” і точно не останній. Окремо хочу подякувати команді Київського осередку нашої політичної сили та організаторам щорічного заходу. Ми щороку підтримуємо ініціативу збору коштів для діток з вадами серця і розробляємо власні ініціативи як допомогти молодому поколінню українців рости здоровими та спортивними.

Наприклад, в Донецькій та Луганській областях ми проводили акцію серед навчальних закладів “Здоровим і спортивним бути модно” і отримали багато позитивних відгуків. Також інші області висловили бажання взяти участь і ми не збираємось зупинятись, – розповів голова Київської міської партійної організації політичної партії Громадський рух “Рідна країна” Олександр Федоренко.

Нагадаємо, що 3 червня у центрі Києва пройшов 26-й «Пробіг під каштанами» – наймасовіший спортивно-благодійний захід країни. За попередніми даними, на старт вийшли рекордні  майже 16 тисяч учасників та рекордна кількість корпоративних команд – близько 400.