Лідер партії “Рідна країна” Микола Томенко відвідає столицю Буковини – мальовниче місто Чернівці. В рамках акції “Рідна країна – безпечна країна”, яка була організована за підтримки обласних бібліотек для дітей, сьогодні відбудеться нагородження переможців конкурсу.

Після нагородження лідер “Рідної країни” зустрінеться з працівниками бібліотек області, щоб виразити свою вдячність за підтримку в проведені Всеукраїнської акції “Рідна країна – безпечна країна”, яка має на меті нагадати українським школярам про дотримання правил дорожнього руху та допомогти убезпечити їхнє життя.

Нагадаємо, що восени було оголошено про проведення конкурсу малюнків для школярів 1-4 класів на тему «Рідна країна — безпечна країна: Як треба поводитись на дорогах».

Учасники цього конкурсу отримали у подарунок від «Рідної країни» патріотичні флайтери – світловідбиваючі підвіски, які яскраво світяться у променях автомобільних фар і служать для підвищення видимості пішоходів, велосипедистів, дитячих колясок тощо на дорозі у темний час доби. Вони працюють за принципом дорожніх знаків, відбиваючи світло автомобільних фар та роблячи пішохода помітним для водія на відстані до 400 м.

Також, дивіться сьогодні о 18.00 в прямому ефірі на телеканалі “Чернівці” інтрев`ю з Миколою Томенком. Він розповість як потрібно об’єднувати країну, як команда”Рідної країни” пропагує “український світ” та які завдання потрібно виконати для проведення демократичних Президентських виборів в 2019 році.