Лідер політичної партії “Рідна країна” Микола Томенко та голова київської міської партійної організації Олександр Федоренко нагородили переможців Всеукраїнської акції “Рідна країна – безпечна країна” цікавими та солодкими подарунками.

Нагородження переможців конкурсу  відбулося в Сумській обласній бібліотеці для дітей. Учасники акції отримали також флайтери –  світловідбиваючі підвіски, які яскраво світяться у променях автомобільних фар і служать для підвищення видимості пішоходів, велосипедистів, дитячих колясок тощо на дорозі у темний час доби та працюють за принципом дорожніх знаків, відбиваючи світло автомобільних фар та роблячи пішохода помітним для водія на відстані до 400 м.

Також, Микола Томенко передав районним бібліотекам Сумської області просвітницькі напрацювання фонду “Рідна країна”, серед яких щоденник ділового українця “Український щорічник” та посібник “Україна: історія Конституції”.

 Нагадаємо, що «Рідна країна – безпечна країна» – це соціально-просвітницький проект, який має на меті нагадати українським школярам про дотримання правил дорожнього руху та допомогти убезпечити їхнє життя.

З цією метою «Рідна країна» спільно з Національною бібліотекою України для дітей у вересні оголосили про проведення конкурсу малюнків для школярів 1-4 класів на тему «Рідна країна — безпечна країна: Як треба поводитись на дорогах».