6 грудня о 13.00 відбудеться нагородження переможців Всеукраїнської акції “Рідна країна – безпечна країна”.  Нагадаємо, що ініціаторами проекту стали голова Фонду “Рідна країна” Микола Томенко та Національна бібліотека України для дітей.

Спільно вони організували всеукраїнський конкурс малюнків для школярів 1-4 класів на тему «Рідна країна — безпечна країна: Як треба поводитись на дорогах». УСІ учасники цього конкурсу отримали у подарунок від «Рідної країни» патріотичні флайтери.

За результатами конкурсу в Києві будуть нагороджені 8 учасників – 3 всеукраїнського рівня та 5 переможців в Київській області.

Лідер політичної партії Громадського руху “Рідна країна” Микола Томенко презентує корисні світоглядні подарунки – книги,   диски “7 чудес України” та ін. Голова київської міської організації “Рідна країна” Олександр Федоренко подарує солодкі призи всім переможцям акції. Також дітям будуть вручені грамоти на пам’ять про участь у конкурсі.

Раніше Микола Томенко висловив подяку найактивнішим областям:
– Київська область;
– Херсонська;
– Чернівецька;
– Хмельницька;
– Сумська.

Тішуся, що  маленькі українці та україночки тепер більш безпечно почуватимуть себе у ранковий та вечірній час із нашими флайтерами“, – зазначив Микола Томенко.